web analytics

Partnereink

Esküvői fotósként sok-sok esküvőn fordultunk már meg és a tapasztalatokat amire szert tettünk, szeretnénk itt megosztani, mert sokat segíthet az ifjú párnak a szervezésben.

Esküvői hozzávalók:

Esküvői táncoktatás:

Komáromi Ferenc táncoktató, több mint 20 éves tánctanári gyakorlattal rendelkezik. Szinte bármely ismert páros táncot képes megtanítani, óriási türelemmel, még az önmagukat falábúnak titulálók számára is. Az alap Angol vagy Bécsi keringőtől a Rock & Roll-on vagy Salsán keresztül akár bolondos egyedi koreográfiákig.
www.tancsuli.hu

Vőfély, Ceremónia Mester:

Bardach István Vőfély

Bardach István az általunk megtapasztalt legszórakoztatóbb vőfély volt mind közül. Mellette sosem láttunk unott arcokat, ellaposodó hangulatot. Minden pillanatban készen állt és diszkréten, de határozott módon irányította a násznépet, szervezte a játékokat és a ceremónia apró részleteinél is mindenben segítségére volt az ifjú párnak és a vendégeknek.
Szívesen összehozunk vele egy találkozót az Önnek megfelelő időpontban.
alomeskuvo4.webnode.hu

 

Esküvői Dj.

Jóna Sándor kitűnően felszerelt Jóna Sándor Esküvői Dj.hangtechnikával és óriási zeneválasztékkal még a nagyon kifinomult zenei ízlésű vendégkört is táncra perdíti pillanatok alatt. Szinte nincs is olyan dal amit egy rövid dudorászásból fel nem ismer és le nem játszik. Kitartó lendülettel követi a vendégkör hangulatát és pezsdíti a jókedvet.
Szívesen összehozunk vele egy találkozót az Önnek megfelelő időpontban.